maanantai 5. toukokuuta 2014

Heippa hiekkalaatikolta

Huh hellettä, nyt on kesä! Vihdoinkin. Yllättävää, miten pitkä Ammanin talvi oli. Kylmä kausi alkoi joulukuun alussa ja päättyi kunnolla vasta huhtikuussa. Kevät Jordaniassa oli (kutenSuomessakin) paras vuodenaika. Mutta se vihreys, joka noin kuukausi sitten oli, on nyt hävinnyt ja tilalla on auringon polttamat heinäpellot sekä tietenkin silmänkantamattomiin saakka aavikkohiekkaa. Jossain vielä vähän vihertää, mutta tuskin kauaa, kun aurinko porottaa koko päivän ja lämpötila kipuaa reilusti yli 30 asteen.
 
Mutta huh voisin sanoa myös arjasta, joka tietenkin pyörii pitkälti työn ympärillä. Työnhän takia täällä Jordanissa olen. Nyt on viimeinen kuukausi ollut todella vauhti päällä, kun projekti lähenee loppuaan. Toisaalta, olen ottanut myös vapaa-ajasta ilon irti, vältellyt tietokeella istumista ja varsinkin sähköpostien lukemista. Viime viikkojen ohjelmaan on kuulunut Azraq, Kuollutmeri, Petra, Aqaba sekä leffassa käyntiä ja noutoruokaa (sushin himoa hillitäkseni). Mutta ei ollenkaan kuntosalia. :/ Siihen asiaan tulee muutos tällä viikolla. Se on lupaus!
 
Tässä muutama kuva viime viikoista (Azraq Wetland, Azraqin linna, Jordan joki [Jeesuksen kastepaikka], Kuollutmeri, Petra, hiekkamyrsky matkalla Aqabaan)
Hyvää yötä ja hyvää kesää (tai kevättä)! Toivottavasti Suomessakin kelit pian lämpenevät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti