lauantai 20. heinäkuuta 2013

Ammanin ostarit

Tällä viikolla vietin vapaapäivääni ostoskeskuksessa. Minulla ei sinäänsä ollut tarvetta ostoksille, vaan halusin mennä kiertämään ja katsomaan paikallista ostarielämää. Päätökseeni lähteä ostoskeskukseen juuri vapaapäivänä (eikä arki-iltana työpäivän jälkeen) vaikutti meneillään oleva Ramadan. Ramadanin takia liikkeet ovat ruokakauppoja lukuunottamatta suljettuna klo 18-21 (koska tämä aika on varattu päivän ensimmäiselle aterialle). Liikkeet toki avaavat ovensa taas klo 21 jälkeen ja Ramadanin vuoksi ihmiset liikkuvatkin yöllä huomattavasti vilkkaamiin kuin yleensä. Itselläni on unihiekkaa jo silmissä tuohon aikaan, joten yöshoppailu ei tule kuuloonkaan! 

City Mall, Amman

Virgin Megastore, City Mall, Amman
Suunnaksi valikoitui City Mall, sillä en ollut siellä vielä käynyt ja se on yksi kaupungin suurimmista ostoskeskuksista. Suurin osa liikkeistäkin oli tuttuja. Ostarilta löytyi monet eurooppalaiset merkit ja ainakin vaateostoksiin paikka vaikutti sopivalta.

Olen nyt käynyt kolmessa Ammanin ostarissa. Ensimmäinen ostari johon tutustuin, oli Mecca Mall. Nimestäkin voi päätellä, että kyseessä on "paikallisempi" ostari. Mecca Mallista löytyi paljon pieniä kenkä- ja laukkukauppoja, mutta niiden tökeröt väärennökset olivat lähinnä huvittavia. Löytyi ostarilta ihan kivojakin vaateliikkeitä, mutta yleisvaikutelma ei ollut mieleeni.
 
Kaupungin uusin ja hienoin ostoskeskus on Taj Mall. Tältä ostarista löytyy luksusmerkkiliikkeitä ja Taj Mall on varmasti kaupungin hienoin ostari. Oma vierailuni ajoittui juuri ennen klo 18, joten liikkeet olivat jo sulkemassa oviaan.
 

Niin, kyllähän sieltä ostarilta jotain mukaankin tarttui. Heräteostos, Kiss Hello Kitty -paita pääsee treenivaatehyllylle. Haaremihousut puolestaan olivat ostoslistalla, sillä ne ovat todella mukavat käyttää kuumalla ilmalla. Lyhyet shortsit kun eivät sovi Ammanin katukuvaan.

 

3 kommenttia:

  1. Onko se sali tullu tutuksi? :) nää shoppailupostaukset sopii mulle lieventämään mun shoppailuvieroitusoireita, lakkoa vielä 45 päivää jäljellä... :D

    Petra

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sali ei ole vielä tuttu. :( Syynä on todella kallis hinta lyhyelle jäsenyydelle. Olen kuitenkin käynyt tutustumassa yhdellä kuntosalilla ja se oli hieno! Kiss hello kitty voisi olla jopa liian raju sinne salille :D Tsemppiä shoppailulakkoon!

      Poista
  2. Ihanan näköinen ostoskeskus, kyl sais siel ajan kulumaan. Ostit sit ihan oman näköises Hello Kitty -paidan.
    Terhi

    VastaaPoista