torstai 21. marraskuuta 2013

Sushia Ammanissa ja torstain ajatuksia

Sushi on ehdottomasti yksi lempi ruuistani ja onneksi myös Ammanista löytyy useampia sushiravintoloita. Aika moni ravintola tarjoaa myös sushibuffettia yhtenä tai kahtena iltana viikosta. En ole yhdessäkään sushibuffassa vielä käynyt, mutta olimme yksi ilta testaamassa Noodasian sushit (ja noodelit).
Noodasian sushivalikoima oli kiitettävän monipuolinen. Ravintolassa on saatavilla myös lautasia, joihin on valmiiksi valittu valikoima erilaisa sushipaloja. Itse tilasin listalta nigirejä ja makeja oman mieltymykseni mukaan. Sushit olivat mielestäni hyviä ja osa jopa erittäin herkullisia, joten tähän paikkaan saatan mennä toistekin ruokailemaan. Myös Noodasialla on sunnuntai-iltaisin sushibuffet, jota ehdottomasti haluaisin lähteä testaamaan. Toisaalta Ammanista löytyy vielä lukuisia muita kokeilemisen arvoisia sushiravintoloita. Mutta Noodasiaa  ainakin voin suositella aasialalisen ruuan ja sushin ystäville.  
Sitten vielä aivan toiseen aiheeseen. Meillä on tänään pikkujoulut ja saimme juhliin hankittua myös pienen joulukuusen. Nyt on vuorossa joulukoristeiden hankinta, mikä sinäänsä voi olla haasteellista Ammanissa ja vielä Marraskuussa. Kerron teille myöhemmin miten kuusen ja koristeiden kanssa kävi. Hyvää pikkujoulukautta myös Suomeen!
 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti