perjantai 20. syyskuuta 2013

Sateinen ja virkistävä Suomi

Suomessa on juuri sellainen sää, kuin toivoinkin! On sopivan viileää, eikä sade haittaa minua yhtään. Luontokin on vielä vihreä, vaikka syksy on selkeästi saavuttanut Suomen. Eilen vietimme siskon ja hänen lapsiensa kanssa aikaa ulkona, mutta kovan sateen ja ukkoskuuron vuoksi ulkoilu jäi lyhyeksi. 
 
Tänään jatkoin matkaa pk-seudulta Kainuuseen ja ensi viikolla on vuorossa Pohjanmaa. Vierailuni Suomessa ei ole kovin pitkä, joten minun pitää tehokkaasti käyttää aika hyödyksi, mutta samalla ottaa rennosti ja nauttia joka hetkestä. Eilen haistelin syysilmaa ja ihastelin luontoa sekä ympäröivää hiljaisuutta. Nyt Kainuussa olen vielä rauhallisemmassa ympäristössä, joten täällä saa tuntea todella olevansa lähellä luontoa. Huomisen päivän aionkin aloitta kunnon aamulenkillä joen rantaa pitkin. Ja tällä kertaa en ota musiikkia mukaan lenkille. Ihanaa nauttiä elämän pienistä  ja kauniista asioista, joista voin taas muistella kun olen kaukana Suomesta.

(Kuvien lataamisen kanssa on ongelmia, joten laitan Suomen syyskuvat myöhemmin. Tosin te lukijat taidatte tietää miltä täällä näyttää ;))

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti