sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Täältä tullaan taas Jordania

Tulin Jordaniasta lomalle Suomeen aika kevyellä matkalaukulla, jonka sisältö koostui lähinnä kesävaatteista, joita en edes Jordaniassa pahemmin käyttänyt (hellemekot ja shortsit kun eivät oikein istu Ammanin katukuvaan). Mutta ongelma syntyikin sitten täällä Suomessa, kun paksummat takit, pitkähihaiset paidat ja farkut vievät huomattavasti enemmän tilaa matkalaukusta. Aloitin eilen palkkaamisen ja jouduin toteamaan että vaatteet ja tavarat eivät yksinkertaisesti mahdu laukkuuni. No, ongelmiin on yleensä ratkaisu ja niinpä suuntaisin paikalliseen laukkuliikkeeseen. Nyt lattialla odottaa puolipakattu uusi Samsoniten matkalaukku, jonka kiinni saaminen taitaa edellisen laukun tapaan olla haasteellinen koitos.

Huomenna on siis paluu Jordaniaan. Kajaanista Ammaniin lentäminen vie koko päivän, ja olen jo valmiiksi uupunut pelkästä ajatuksesta. Matkustaminen on aina ollut intohimoni, mutta lentomatkustaminen ei! Se on yhtä jonotusta ja odotusta, istumista ja huonosti syömistä. Yritän miettiä valmiiksi mahdollisimman mukavat lentovaatteet ja helposti kannettavat käsimatkatavarat. Huomenna sujauttanut päälleni neulepaidan, haglöfsin kevyet retkeilyhousut ja jalkoihin laitan uudet Nike Free lenkkarit (kynnet on tietysti lakattu sävy-sävyyn lenkkareiden kanssa :D). Selässäni on läppärireppu, johon onneksi tietokoneen ja iPadin lisäksi mahtuu muutakin tavaraa. Ja olalla on tietysti vielä käsilaukku, jotta passi, lompakko ja puhelin ovat koko ajan käden ulottuvilla.
http://www.morguefile.com
Palaan seuraavan kerran blogin pariin Ammanista, joten hyvää matkaa minulle ja kiitos kaikille joita ehdin nähdä Suomessa. Ja kaikki te rakkaat, joita en tällä lyhyellä visiitillä ehtinyt tapaamaan, toivottavasti näemme ensi kerralla. Olette ajatuksissani. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti