maanantai 23. syyskuuta 2013

Suomimusaa

Jordaniassa kuulee radiokanavilta todella kattavasti kansainvälistä hittimusiikkia. Viimeisen kuukauden ajan on soitettu melkein kyllästymiseen asti Lady Gagan Applausea, Miley Cyruksen We Can't Stopia, Pinkin True Lovea ja Katy Perryn Roaria. Suomessa on ehdottomasti kivaa ja mielenkiintoista kuunnella mitä suomenkielistä musiikkia radiossa soitetaan juuri nyt.
 
Kesäkuusta on jäänyt mieleen Jonna Tervomaan Minä Toivon, Anna Puun Loiri, Yön Poltteen Rakkauden ratapiha, Tuomas Kauhasen & Väinöväinön Enkeli ja tietysti Sini Sabotagen Levikset repee.  Ei minulta tosin ole Jordaniassakaan jäänyt huomaamatta että Jenni Vartiaiselta on ilmestynyt Junat ja Naiset niminen biisi, tai että Cheekin mielestä Timantit on ikuisia. Internetille ja sosiaaliselle medialle kiitos ajantasalla pitämisestä.
 
Yleisesti ottaen vaikuttaisi siltä, että samat biisit soivat radiokanavien listoilla edelleen. Näistä esimerkkeinä PistePisteen Hetken maailma on tässä ja Sannin Prinsessoja ja Astronautteja. Onko jollain muulla muuten sama ongelma... Minulla menee PistePiste, Elokuu/Juno, Tuomas Kauhanen/Kuningasidea, Pariisin kevät ym. kyseisen genren artistit/bändit sekaisin keskenään! Siis mistä noita bändejä/kokoonpanoja (jotka ainakin omaan korvaani kuulostavat hyvinkin samalta) on yht äkkiä tullut niin älyttömän monta! Joka tapauksessa tässä kaksi yllättäjä, joita ei edellemainittuihin sekoita:
Tämän biisin kuultuani olin ihan että, Mitääääh? Mikä tämä oli?!! Ja eikun Youtubeen kuuntelemaan kappale uudestaan ja katsomaan Salil eka salil vika -video.
 
Toinen yllättäjä yllätti ihan eri tavalla. Mustasta Barbaarista en ollut kuullut aikaisemmin ja biisin sanat yllättivät minut. Toinen yllättäjä oli puolestaan tuttu bändi, joskaan en ole heidän musiikistaan koskaan erityisemmin piitannut. Mutta tämä biisi kolahti ja kovaa! Valitettavasti en saanut linkattua bändin virallista musiikkivideota, vaikka se löytyykin Youtubesta. Eikun mukaan laulamaan!

4 kommenttia:

  1. Reckless Loven laulaja on ihana (in a non-sexual way!) :) -Heidi

    VastaaPoista
  2. Kuuntelin ton Mustan Barbaarin biisin - ihan loistava ;D -Heidi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä biisi on saatava mukaan Jordaniaan ja mä niin luukutan sitä matkalla töihin :D

      Poista