sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Lentokenttäostoksia = kosmetiikkapostaus

Lensin Ammanista Helsinkiin Pariisin kautta ja takaisin Jordaniaan päin päätin kokoilla toista reittiä. Lentoni kiersi tällä kertaa Frankfurtin kautta. Reitti olisi muuten ollut mukava, mutta Frankfurtissa lentojen välinen odotusaika oli aivan liian pitkä, yli viisi tuntia. Olin kuitenkin valmistautunut tähän viiden tunnin koitokseen ostossuunnitelmalla. Valitettavasti en päässyt kaikkiin haluamiini liikkeisiin, sillä ne sijaitsivat eri sektorilla, vaikka olivatkin samassa terminaalissa. No, olihan kentällä ihan riittäävästi liikkeitä, jotta sain tehtyä tärkeimmät ostokseni.
 
Minulla on tietyt kosmetiikkatuotteet, jotka yleensä ostan lentokentältä. Monia vuosia ostoslistalleni on kuulunut YSL valokynä, jota tällä kertaa en kuitenkaan tarvinnut. Ajatuksenani oli löytää uusi ripsiväri. Nyt minulla on ollut käytössäni Diorin Diorshow Blackout mascara. Kyseinen ripsiväri on ollut ihan ok, mutta ei kuitenkaan loistava. Onneksi Frankfurtin kentällä sain avukseni erittäin hyvän ja ystävällisen myyjän, jolle kerroin etsiväni ominaisuuksilta saman tyyppistä maskaraa kuin Blackout, mutta joka tietysti olisi parempi. Hän ymmärsi heti mitä tarvitsen ja vei minut Chanelin hyllylle. Mukaani lähti De Volume de Chanel maskara, joka on osottautunut loistavaksi ostokseksi. Ja itseasiassa, tämä maskara ei edes ollut ripsivärivalikoiman kalleimmasta päästä.

Koska sain niin loistavaa palvelua, pyysin myyjää auttamaan myös kulmakynän valitsemisessa. Myyjä ei edes miettinyt, vaan otti oitis hyllystä Chanelin Crayon Sourcils kulmakynän. Epäilin että hän taitaa olla todellinen Chanel-tyttö, mutta myyjä vakuutti että juuri nämä tuotteet sattuvat yksinkertaisesti olemaan parhaita Chanelilla. Kulmakynä onkin osoittautunut maskaran tapaan erittäin hyväksi ostokseksi.
Minulla ei siis ollut laisinkaan hukkaan heitettyä aikaa Frankfurtin kentällä. Ja mukaan sieltä lähti vielä yksi muukin tuote, jonka kuitenkin esittelen teille myöhemmin. Vihjeenä voin antaa, että se on todella kaunis, ja sitä koristelee kirjaimet MK. :)

Toinen asia, josta haluan vihjata on, että suuntaan huomenna taas Ammanin lentokentälle. Tällä kertaa en kuitenkaan lennä Suomeen asti, vaan huomattavasti lähemmäs. Kohde selviää teille (eli niille jotka eivät sitä vielä tiedä ;)) huomenna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti