sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Ne ostokset...

Ennen Suomen lomaani kävin City Mallissa shoppailemassa, mutta ostoskassien sisältö jäi kurkistusta lukuun ottamatta esittelemättä. Nämä kaksi paitaa lähtivät mukaani Stradivariuksesta.
 

Olen jotenkin mieltynyt tuohon eläinkuosiin ja vasemmanpuoleinen paita onkin jo ollut useasti käytössä. Sininen ei ole ihan täysin minun värini, mutta halusin jonkin kirkkaan värisen paidan ja tämä miellytti silmääni. Toivottavasti se ei tyysti jää käyttämättömänä vaatekaappiin pohjalle.
 
Saa nähdä koska minuun seuraavan kerran iskee shoppailukärpänen. Tällä hetkellä en oikeasti tarvitse mitään uusia vaatteita, sillä tavaroita muuttaessa asunnosta toiseen (ja taas takaisin) tajusin, että minulla on ihan liikaa vaatteita (ja kenkiä, joita toisaalta kaikkia tarvitsen)! Osan kesävaatteistakin vein Suomeen, mutta tilalle taisi tulla tuplaten talvivaatteita. 
 
Reilu viikko sitten kävin katsomassa miltä Ammanin uusi ostari, Galleria, näyttää. Ja oikeasti, kävin vain kiertelemässä, enkä ostanut mitään. Toisaalta ostamattomuutta helpotti se, että uusi ostoskeskus oli vielä hieman keskeneräinen ja osa liiketiloista oli tyhjillään. Mutta kivalta tuo uusi ostari näytti! Galleria on aika lähelläkin, joten siellä tulee varmasti käytyä vielä useasti (ja eiköhän jotain ostettavaa joku päivä löydy).
www.galleriajordan.com
Heh, oli pakko laittaa tuo Galleria Mallin nettisivuilta löytynyt kuva. Ehkä ostari on rakennettu tuon suunnitelman mukaisesti, mutta todellisuudessa ostoskeskuksen edusta ei todellakaan näytä samalta kuin kuvassa! Kyseinen katu on erittäin ruuhkainen ja aina tukossa, eikä siinä mielestäni kyllä mitään jalkakäytävää tai vastaavaa ole lähelläkään. Ammanissa ei myöskään hengailla kuvan mukaisesti ostarin edessä, vaan tungetaan isoilla katumaastureilla parkkihalliin! Ja voi kun pystyisikin ylittämään tien rauhallisesti kävellen, mutta ei. Ainut vaihtoehto on henkeään uhaten sopivassa välissä juosta tien yli (jos tien ylittäminen on aivan pakollista). Voisinkin käydä pyörähtämässä Sweifiehillä ottamassa kuvan Galleria Mallista ja antaa teille vertailtavaksi näyttääkö maisema samalta. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti