sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Puistattava paluu Jordaniaan

Kylläpä aika rientää. Tarkoituksenani ei ollut pitää näin pitkää taukoa blogin päivittämisessä, mutta jotenkin aika on mennyt älyttömän nopeasti palattuani Jordaniaan. Tottakai töissä on ollut hieman kiireisempää loman jälkeen, mutta vapaa-aikakin on ollut paikasta toiseen rientämistä. Nyt pieni tarina siitä, miten paluuni Ammaniin alkoi:
 
Ennen Suomeen lähtöäni kerroin pakkaavaani tavaroita, koska edessä oli muutoksia. Tarkemmin sanottuna edessä oli muutto, joka alkoi tavaroiden viemisellä uuteen asuntoon juuri ennen lähtöäni Ammanista kohti Helsinkiä. Kävin viemässä tavarani asunnolle ja melkein saman tien suuntasin lentokentälle. Palattuani tämän viikon tiistaina (aamuyöstä) Jordaniaan oli minulla siis uusi asunto johon matkustamisesta väsyneenä ja uupuneena mennä.
 
Asiat eivät sujunutkaan niin mukavasti kun olin odottanut. Tietysti uusi asunto tuntui oudota, mutta pahimman shokin koin aamulla muutaman tunnin yöunien jälkeen... Kylpyhuoneessani oli torakka! Ja se torakka oli valtava. Okei, on ihan normaalia että Jordaniassa asunnossa voi törmätä torakkaan, mutta minulle se oli ensimmäinen kohtaaminen ikinä tämän iljettävän otuksen kanssa. Tainnutin hirviön myrkyllä (on muuten hyvä olla myrkkysuihke aina käden ulottuvilla) ja suljin torakan roskapussiin. Tämä aamuinen järkytys ei kuitenkaan päättynyt tähän, vaan kohtasin toisen kammotuksen keittiössä. Keittiön torakka koki saman kohtalon kuin ensimmäinenkin.
www.morguefile.com
 
On ihan ymmärrettävää että viemäristä on tullut torakoita, sillä asunnossa ei oltu asuttu kahteen viikkoon. Minulle tuli kuitenkin kova koti-ikävä. Ja en tarkoita tällä sitä, että olisin suunnannut takaisin lentokentälle ja Suomeen, vaan koti-ikävää helpottaakseni palasin vanhaan asuntooni, jossa ei ole mokomia otuksia näkynyt koskaan. Muutin siis tavarani yhden yön visiitin jälkeen takaisin vanhaan asuntooni. Oloni oli heti helpottunut ja tunsin  että tämä on minun asuntoni ja paikkani.
 
Tästä alkujärkytyksestä selvittyäni ja tavaroitana kuljeteltuani edes takaisin on arki alkanut sujumaan samaan tapaan kuin aikasemminkin. Ja arki ilman torakoita on ihanaa! :)

1 kommentti:

  1. Hyi!!! Mä inhoon kämppiä mis on torakoita, hämähäkkejä etc. Muutamia unettomia öitä tuli Thaimaas :/ Hyvä päätös muuttaa. Niitä tulee aina lisää. -Petra

    VastaaPoista