torstai 24. lokakuuta 2013

Torstai, viikon paras päivä?

Torstai on uusi perjantai, ainakin Jordaniassa. :) Perjantai on islamin uskonnon mukaisesti viikon pyhäpäivä ja silloin ollaan vapaalla. Tämän vuoksi torstaina on vähän sama fiilis kuin perjantaina Suomessa. Työpäivä matelee ja iltapäivällä katse harhailee yhä useammin kelloon. Ajatuksissa pyörii kysymykset: mitä tänään tekisin? Viettäisinkö iltaa kotona vai pitäisikö lähteä johonkin? Entä mitä suunnittelen huomiseksi?
 
Tällä viikolla minulla on myös lauantai vapaata, joten viikonloppu todella tuntuu viikonlopulta. Luvassa on mitä todennäköisimmin työkavereiden tapaamista pubissa, kuolleen meren ympäristöön tutustumista, kuntosalilla urheilemista ja ruuan valmistusta. Hmmm... siinä on aika hyvät viikonloppuainekset kasassa. Hyvää viikonloppua! 

2 kommenttia:

  1. Saisko esittää postaustoiveen? Eli mitä tehdä ja nähdä Jordaniassa, jos olisi viikko aikaa ja lentäisi vaikka Aqabaan, mutta halusia myös vierailla sun luona Ammanissa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Saa esittää toiveita (ja ne ovatkin erittäin tervetulleita!) ja ideakin on oikein hyvä! Ehdottomasti kirjoitan ko. postauksen, jos se vielä edesauttaisi että saisin sut kylään :)

      Poista