maanantai 14. lokakuuta 2013

Välimeren loma odottaa!

Ihanaa, tänään on lähtö viiden päivän mittaiselle lomalle Kyprokselle! "Valitettavasti" Jordaniassa on paikallinen Eid loma maanantaista torstaihin (ja perjantai on yleisestikin vapaapäivä), joten sain hyvän mahdollisuuden lähteä maan rajojen ulkopuolelle lomailemaan. Viime Eid loman, joka oli Elokuussa, vietin Aqabassa (Veden alla voi hengittää, Darna Village Hotelli - Aqaba, Aqaban rantaelämää). Silloin ranta oli täynnä paikallisia lomailijoita (telttailijoita) ja hotellit olivat todella hintavia. Sama juttu oli odotettavissa tälle lomalle, joten katsoin paremmaksi vaihtoehdoksi lähteä jonnekin muualle. Myös eurooppalaisempi ympärisö houkuttaa, sillä rannalla on ihan kiva olla bikineissä tai kävellä shortsit jalassa. ;)
 http://commons.wikimedia.org
Jordanian nähtävyyksiä on Ammanista käsin helppo käydä koluamassa vapaapäivisin, joten näin pitkä loma kannattaa mielestäni hyödyntää pidemmälle matkustamiseen. Ja eihän täältä Kyprokselle ole matka eikä mikään. Lento Ammanista Larnakaan kestää reilun tunnin. Valitettavasti lomakauden takia kaikki lennot Ammanista ovat hyvin kalliita, mutta vähän hampaita kiristellen päätin että lomailu on sen arvoista!
 
Pitemmittä puheitta, hyvää lomaa minulle ja hyvää syksyä teille!

4 kommenttia:

  1. Hei mehän ollaan samaan aikaan välimerellä, aivan eri laidoilla vaan! Hyvää lomaa ja kerro jo pian mitä kaunista MK:lta löytyi :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heti kun olen saanut MK:n kuvattua, niin voin täällä sen esitellä. Mun loma jo päättyi, mutta hyvää loman jatkoa myös sulle! :)

      Poista
  2. Hyvää lomaa :) ehkä hieman kateellinen....tän mahan kanssa ei suunnitella ulkomaan lomia hetkeen, mutta josko keskisen vesaa pääsis vielä moikkaamaan enne h-hetkeä ;) t.johanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No kyllähän Vesan moikkaaminen menee melkein aurinkolomasta, niin valovoimainen tyyppi. Heh heh! Sullahan alkaa kohta vähän pitempi "loma" ;)

      Poista