torstai 23. tammikuuta 2014

Pikainen moi ennen viikonlopun reissua

Täällä minä olen, vaikka blogin puolella onkin ollut hiljaista. Arki rullaa eteenpäin tasaiseen tahtiin. Tämän illan olen viettänyt tabletti kädessä, surffaten Jordanian turistisivuilla. Edessä kun on viikonloppu (kaksi kokonaista päivää vapaata), johon tietenkin pitäisi keksiä aktiviteettia. :)

Suunnitelmat alkavat nyt hahmottumaan ja huomenna aamulla olisi tarkoitus lähteä kuolleenmereen suuntaan ja tarkempina kohteina on Wadi Mujibin rotkolaakso ja Ma'In kuumat lähteet.

Wadi Mujib on luonnonsuojeltu kansallispuisto kuolleenmereen eteläpäässä. Se on tunnettu paitsi upeasta luonnosta, mutta myös lukuisista linnuista ja kasvilajikkeista.

Ma'In kuumat lähteet kuulostavat näin talvella todella houkuttelevilta (vaikka lämpötila on Ammanissakin kohonnut päivisin lähemmäs 20 asteeseen!). Kuvista päätellen paikka on kaunis ja rauhallinen (varsinkin näin talvella). Saa nähdä millainen kuhina lähteillä käy perjantaina, kun paikallisillakin on vapaapäivä. Tarkoitus on jäädä myös yöpymään kuumille lähteille Evason Ma'In Hot Springs Hotelliin, jonka yhteydessä on myös kylpylä. Evason on viiden tähden hotelli, mutta pyrin pitämään odotukset majoituksen suhteen realistisena. Joka tapauksessa on kiva jäädä yön yli lähteille, ettei huomenna illalla ole kiire ajaa takaisin kaupunkiin.

Kerron sitten viikonlopun jälkeen vastasiko reissu ja kohteet odotuksiani. Siihen asti moi moi ja hyvää sekä rentouttavaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti