torstai 2. tammikuuta 2014

Huomenta Vaasasta

Niin se vuosi taas vaihtui uuteen. Meillä oli ystäväni luona oikein ihanat uudenvuoden kemut, joissa ääntä ja naurua riitti! Tinan valaminen jäi vähän kesken (kun induktioliesi ei ollut yhteistyöhaluinen), mutta kellon lähestyttyä puoltayötä suuntasimme rantaan katsomaan kaupungin järjestämää ilotulitusta. Itse tykkään järjestetyistä ilotulitusnäytöksistä todella paljon, joten kilistely ja uuden vuoden onnentoivotukset rakettien paukkeessa on mitä mahtavin tapa hyvästellä mennyt vuosi ja ottaa uusi vastaan.

Eilinen päivä menikin aatosta toipuessa. Ohjelmaan kuului siis syömistä ja sohvalla löhöilyä. Oli hauskaa viettää laiskottelupäivää yhdessä ystäväni kanssa, jonka kanssa olemme niin monet kerrat yhdessä makoilleet sohvalla sipsipussi välissä edellisillan tapahtumia kertaillen. Asuimme nimittäin opiskeluaikoina yli neljä vuotta kimpassa! Tulipa niitäkin aikoja jälleen kerran vähän muisteltua ja pohdittua, että tässä sitä taas ollaan vuonna 2014 vierekkäin vilttien alle käpertyneinä. Muuten kyllä molempien elämä on muuttunut aikalailla noista "hurjista" nuoruusvuosista. :D

Tänään sitten jätän Vaasan hetkeksi taakseni ja suuntaan kohti kotikaupunkiani. Aika paljon kertyy kilometrejä auton mittariin tällä Suomen reissullani, mutta ihanaa kun on mahdollisuus käydä niin monessa paikkaa ja tavata perhettä sekä ystäviä. 

Päivä alkaa kohta vähän kirkastumaan, joten on minun aikani lähteä tien päälle! Oikein onnellista uutta vuotta vielä kaikille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti