lauantai 11. tammikuuta 2014

Suomiloma lähenee loppuaan

Blogin kirjoittamiseen on ihan vahingossa tullut pieni tauko. Olen yksinkertaisesti ollut niin paljon tien päällä, en ole ollut hyvien internetyhteyksien päässä, tai sitten minulla ei vaan yksinkertaisesti ole ollut aikaa istua koneen äärelle naputtelemaan. Uuden vuoden vastaanoton jälkeen siirryin kotikaupunkiini Lounais-Suomeen. Matka Vaasasta Uuteenkaupunkiin oli aivan yhtä synkkä, kuin matkani Kainuusta Pohjanmaalle muutamaa päivää aiemmin. Maisemaa hallitsi loputon harmaus, jonka aiheutti lumettoman maan lisäksi tihkusade. Mikä loistavin sää Tammikuulle!
Uudessakaupungissa rentouduin ja otin rauhallisesti. Ohjelmaan kuului perheen kanssa olemista sekä sukulaisten tapaamista. Lisäksi ehdin piipahtamaan muutaman kaverini luona kylässä. Pääsin myös kolmen kuukauden tauon jälkeen saunaan. Joten kaunis kiitos ystävälleni hyvistä löylyistä ja mitä mahtavimmasta saunaseurasta. Kyllä meillä taas oli niin lystiä!

Lomahan ei olisi mitään ilman työtä, joten tämän viikon alussa palasin takaisin Vaasaan osallistuakseni seminaariin. Vaasan päivät menivätkin lähinnä työn merkeissä, mutta kävin torstai-iltana myös tarkastamaan ystäväni uuden asunnon, johon hän oli muuttanut syksyn aikana minun ollessani Jordaniassa. Hän olikin löytänyt itselleen oikein kauniin ja viihtyisän kodin.

Ja sitten eilen, liikennesäästä varoiteluiden siivittämänä matkani jatkui Nurmon kautta vielä kerran Kajaaniin. Nurmossa kävin moikkamaassa ystävääni, joka vasta viikko sitten oli päässyt vauvansa kanssa pois sairaalasta. Kyseessää oli siis hyvin tuore tulokas. Ja olihan vauva niin pieni, etten meinannut uskaltaa pitää häntä edes sylissä! Onnea vielä vanhemmille pienen pojan johdosta!
Leikkiä Luna.kissan kanssa / Päivä lähtee liikkeelle kahvilla ja rahka-annoksella / Kajaani-shoppailuja
 
Säästä huolimatta matkani Kainuuseen sujui hyvin. Nyt sitten vietän viimeisiä lomapäiviäni (kylmässä) Kajaanissa. Mutta eipä tarvinnut lähteä Jordaniaan näkemättä lunta Suomessa! Vaikka lumi olikin erittäin kaivattu elementti, tuntuu  tämä -15 astetta aivan liian kylmältä. No, sää on hyvä syy pysytellä sisätiloissa ja leikkiä kissan kanssa. Kaupungilla kävin (ale)shoppailemassa sen verran, että ostin kolmet housut (salitrikoot ja collegehousut Intersportista sekä Vilan rennot housut Modasta). Tietysti ostin myös mm. salmiakkia, suklaata ja kahvia Jordaniaan vietäväksi, sekä joitakin kosmettiikatuotteita itselleni.

Huomenna minulla on vielä yksi matkaosuus, kun siirryn siskoni ja hänen perheensä luo Vantaalle ennen maanantaista lentoani Ammaniin. Mukavaa kun olen tällä lomallani ehtinyt käymään niin monessa paikassa ja näkemään niin monia minulle läheisiä ihmisiä. Näillä muistiolla on hyvä taas lähteä viettämään arkea Ammaniin. :)
 

2 kommenttia:

  1. Pienen pojan vanhemmat kiittävät onnitteluista, oli ihana kun kävit meitä katsomassa <3 turvallista "kotimatkaa"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, "kotimatka" oli turvallinen. Ja oli kyllä kiva käydä ja nähdä myös uusi tulokas! :)

      Poista