sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Pikkujoulut

Meillä oli viime viikon torstaina työporukan kesken pikkujoulut. Järjestelyt aloitettiin vasta keskiviikkona, joten tuli vähän kiire saada pystyyn pikkujoulut, jotka jollain tapaa edes muistuttaisivat perin suomalaisesta perinteestä. Mielestämme joulu piti näkyä ja maistua jotenkin. Näistä ideoista lähdimme sitten kokoamaan illan menua ja muita järjestelyjä. Glögiä ja pipareita oli jo tuotuna Suomesta, mutta ruoka- ja koristelupuoli jäi paikallisten tarvikkeiden varaan.
 
Kaupasta ostimme makkaraa (taisimme tyhjentää kaupan koko varaston, sienlihaa kun ei niin hyvin ole Ammanissa saatavilla) ja muuta ruokaa sekä juomaa. Glögin maun kruunaamaan hankimme punaviiniä. Jäljellä olikin enää haastavin osuus, eli koristelu. Paikallisen kontaktin kautta saimme "joulukuusen" vain kolmen tunnin varoitusajalla ja vieläpä työpaikalle tuotuna. Mahtavaa palvelua siis!
Kuten kuvasta saattaa huomata, niin ei se kuusi kummoinen ollut, mutta koristeilla ja valoilla siitä saatiin erittäin hyvä puu pikkujoulutunnelmaa luomaan. :) Ja kun ottaa huomioon että kuusi on hankittu Jordaniassa, niin sehän on erinomainen!
 
Joulutunnelman aikaansaamiseksi löysimme kaupasta myös tonttulakkeja. Oli hauskan näköistä kun kaikki olivat tonttulakit päässä koko illan. Erittäin onnistuneet ja hauskat pikkujoulut saatiin siis kasaan täällä Ammanissakin! Nyt kun "firman" pikkujoulut on järjestetty, päästään suunnittelemaan joulua Ammannin tapaan.

2 kommenttia:

  1. Meidän täytyy pitää aikamoiset bileet sitten joulun jälkeen, kun pitää viettää kaikki juhlat jotka on jäänyt viettämättä yhdessä kun oot siellä. Pikkujoulut, itsenäisyyspäivä, joulubrunssi, joulu, uv.. + kaikki muut pitämättä jääneet "un peu de vin -illat".. ;) Kaivelin tänään vähän jouluvaloja ym esiin niin vastaan tulivat niin Angels grying kuin horoporokin.. Ammanista ei taida horoporoja löytyä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä, kilisteltävää riittä! Ajattelin olla UV Vaasassa, joten se olisi erinomainen kilistely ajankohta ainakin. Täältä kyllä läytyy kaikenlaista jouluhärpäkettä, muttei tietenkään horoporon tai angels cryingin veroista ;)

      Poista